Etkinlik rehberi E-Kitaba Dönüştürüldü

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından veli ve öğrenciler için hazırlanan Aile Etkinlik Rehberi E-Kitaba dönüştürüldü.

Etkinlik rehberi E-Kitaba Dönüştürüldü
Haber albümü için resme tıklayın

Salgın sürecinde birbirleri ile daha fazla zaman geçirme imkânı bulan öğrenci ve veliler için uzman eğitimciler tarafından hazırlanan etkinlik rehberi dijital ortama aktarıldı.

Türkçe, Matematik, Resim, Masal, Genel Kültür, İngilizce, Zekâ Oyunları ve daha birçok alanda alanında uzman olan öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Aile Etkinlik Rehberi öğrenci ve velilerin birlikte faydalanabilecekleri zengin içeriğiyle dijital ortamdaki yerini aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk; "Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin aileleri ile daha fazla zaman geçiriyor olmaları nedeni ile Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu zamanı daha değerli kılmak adına alanında uzman olan öğretmenlerimize bir çalışma yapmaları konusunda talimat verdik. 34 eğitimciden oluşan bu ekip hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz için zengin içeriği ile ön plana çıkan güzel bir etkinlik kitabı hazırladılar.Spor, etkinlik, ilginç bilgiler, yaşadığımız şehir, resim, sağlık, müzik, masal, İngilizce genel kültür, öğrenci eserleri gibi birçok içeriğin bir kitapta yer aldığı bu güzel çalışmamız dijital kitap haline dönüştürülerek müdürlüğümüzün resmi hesabı da dahil olmak üzere tüm sosyal medya hesaplarından yayınlanmıştır. Öğrenci ve velilerimiz 166 sayfadan oluşan ve büyük bir emek verilerek hazırlanan bu kitabın her sayfasında kendilerinden bir şeyi mutlaka göreceklerdir.Hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin beğeneceğini umduğumuz bu kitabın hazırlanmasında emeği geçen tüm eğitimci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

08 Kas 2020 - 14:02 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.