Fetullah Gülen'e çok ağır sözler

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Fetullah Gülen'i ağır sözlerle eleştirerek "Elinin hamuruyla erkek işine karışma" dedi.

Vedat YETİK

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Fetullah Gülen'i ağır sözlerle eleştirerek "Elinin hamuruyla erkek işine karışma" dedi.

Demirbağ, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Ahmet Aytar Spor salonu meydanına gelerek seçmenlere teşekkür etti.

Demirbağ, burada yaptığı konuşmada, Fetulah Güleni ağır sözlerle eleştirerek, "Bugün Ramazan bayramından sonra ikinci bayramımız. Dünyadaki bütün müslümanların bayramı. Bütün müslamanlar dört gözle seçim neticesini bekliyordu. Çünkü dünyada iç ve dış güçler el ele vermişti, sayın başbakanımıza seçimi kaybettirmek için. Ama nafile. 14 tane parti destek verdi. Bir de en önemlisi bunu allayıp pullayıp muhalefet liderlerine satan Pensilvanya'daki zat. Sen ancak Kılıçdaroğlu'nun ve Devlet Bahçeli'nin ismini bile doğru dürüst telafuz edemediği biçareye destek verirsin. Sen Başbakanımızın genel müdür dediği insana destek verirsin. Sen Tayyip Erdoğan'a destek veremezsin. Senin kilon kaç. 14 Partiydi, bir de Pensilvanya'daki kendini bir şey zannedip Türkiye'nin iç işlerine, istikbaline etki etmeye çalışan Fetullah Gülen, sen elinin hamuruyla erkek işine karışma. Hanım kardeşlerim beni bağışlasınlar. Onun bileceği yok. Anlayacağı yok. Bu bir değil, beş değil. Yenilgiye doydukları yok. 15 değil, 65'i bir araya gelse ne yazar" dedi.

11 Ağu 2014 - 00:40 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.