“FIRAT FEST” TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Fırat Üniversitesi tarafından öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla başlatılan ve 20 gün boyunca süren içerisinde onlarca etkinliğin yer aldığı “Fırat Fest” Vet-Akort konseri ve açık hava sineması ile devam etti.  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki üniversiteler arasında en fazla sosyal etkinliğe imza atan Fırat Üniversitesi bu yıl ilk kez başlattığı “Fırat Fest” ile etkinliklerini sürdürüyor.

“Fırat Fest” kapsamında Vet-Akort Müzik, Sanat ve Halk Oyunları Topluluğu tarafından Rektörlük Kampüsünde konser düzenlendi. Gerçekleştirilen konsere çok sayıda öğrencinin yanı sıra akademisyenler ve idari personeller de katıldı. Vet-Akort Grubu yaklaşık 3 saat boyunca çeşitli tarzlarda seslendirdikleri müziklerle öğrencilere keyifli anlar yaşattılar. Konser kapsamında öğrenciler Çaydaçıra oyununu da büyük bir ustalıkla sergilediler. “Fırat Fest” kapsamındaki bir diğer etkinlik ise açık havada sinema oldu. Fırat Üniversitesi Kültür Park’ta gerçekleştirilen açık havada sinema etkinliğine binlerce öğrenci katıldı. Öğrenciler hep birlikte açık havada sinema izleminin keyfini yaşadı. Gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili açıklama yapan Üniversite öğrencileri, etkinliklerden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek artan sosyal etkinlikler nedeniyle rektörlük yönetimine teşekkür ettiler.

27 May 2022 - 13:48 Elaziğ- Gündem

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.