Fırat Hibrit Modelle Eğitim Verecek

Bilim Kurulu ve YÖK’ün  almış olduğu tavsiye kararları sonrasında bahar dönemi eğitim modelini oluşturan Fırat Üniversitesi Senotusu bazı bölümlerde  hibrit yöntemle eğitim verilmesine karar verdi.

Fırat Üniversitesi bahar dönemi eğitim programı ile ilgili aldığı kararları duyurdu. Fırat Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada uygulamalı bölümlerde Hibrit Eğitim Modeli ile eğitim verileceğini açıkladı. Alınan karar doğrultusuna Hibrit Eğitim Modeli’nde derslerin yüzyüze ya da uzaktan işlenmesine dekanlıklar karar verecek.

Fırat Üniversitesi tarafından yapılan ilgili açıklamada, “

1 - Tıp Fakültesi (1,2,3,4,5,6. Sınıflar) HİBRİT

2- Diş Hekimliği Fakültesi (2,3,4,5. Sınıflar) HİBRİT

3- Sağlık Bilimleri Fakültesi (Uygulama Ağırlıklı Bölümler) HİBRİT

4- Veteriner Fakültesi (4. Sınıflar) HİBRİT

5- Sağlık Hizmetleri MYO (Uygulama Ağırlıklı Sağlık Programları) HİBRİT

6- Kovancılar MYO (Uygulama Ağırlıklı Sağlık Programları) HİBRİT

diğer fakülte, yüksekokul, devlet konservatuvarı ve meslek yüksekokulları Uzaktan Eğitim Modeliile yapılacaktır. Hibrit Eğitim Modeli’nde öğrencilerin derslere katılma planları, devam durumlarının takibi ve sınavların uygulanmasına, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına uymak şartıyla ilgili Fakülte, Yüksekokul, Devlet Konservatuvarı ve Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulları karar verecek ve gerekli açıklamaları kendi web sayfalarından duyuracaktır. Uzaktan Eğitim Modelinin uygulama esasları 2020-2021 güz yarıyılı için senato tarafından alınan kararlarla aynı şekilde yürütülecektir. “denildi

18 Şub 2021 - 15:14 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.