Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Geçtiğimiz yıl ilk mezunlarını veren Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, bu yıl da 64 mezununu Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen törenle meslek yaşamlarına uğurladı.

Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı
Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Sosyal mesafe kurallarına göre organize edilen Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Acun Kaya, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Acun KAYA, bugün 64 Diş Hekimini mezun ederek, meslek yaşamlarına uğurladıklarını söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise pandemi nedeniyle maalesef buruk bir eğitim dönemi geçirdiklerini belirterek, üniversite eğitiminin yaklaşık 1.5 yılını kısmen çevrimiçi kısmen de yüz yüze eğitim modeli ile tamamladıklarını söyledi.

Mezun olan öğrencileri yürekten kutladığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Göktaş, “Şüphesiz her başarı, öncelikle kişisel çabaların, sıkı ve disiplinli bir çalışmanın ürünüdür. Okuyarak, araştırarak, sorgulayarak, kimi zaman gece yarılarına kadar ders çalışarak kat ettiğiniz uzun bir yolun ardından işte bugün ilk etap diyebileceğimiz hedefinize ulaştınız. Hepinizi yürekten kutluyorum.

Diş Hekimliği unvanı ile icra edeceğiniz meslek doğrudan insana dokunan önemli ve zor bir meslektir. Çaresiz bir insana yardımcı olmak, ağrısını dindirmek ve duasını almak çok önemlidir. Bugün mezun olan 64 Diş Hekimi mezunumuz ve aileleri başta olmak üzere emeği geçen akademisyenlerimizi kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından mezunlar Diş Hekimliği yeminini etti.

Tören Diş Hekimliği Fakültesi birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

22 Haz 2021 - 15:40 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.