FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. GÖKTAŞ, ÖĞRENCİLERİN EVLERİNE BAYRAM ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Kurban Bayramı nedeniyle Fırat Üniversitesi öğrencilerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi Mühendislik, Tıp ve Veteriner Fakültelerinin birincilerine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Mühendislik Fakültesi birincisi Nuray Yüksel, Tıp Fakültesi birincisi Hatice Kübra Karataş ve Veteriner Fakültesi birincisi Muhammed Efdal Gültekin’i ve ailelerini evlerinde ziyaret eden Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, öğrencilerin başarılarının devamını dilerken ailelerini de bu başarıdaki katkılarından dolayı kutladı.

Bayramların önemine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “pandemi nedeniyle öğrencilerimiz bir süredir üniversiteden uzakta eğitim görüyorlar. Bu ziyaretlerle hem onların başarılarını bir kez daha tebrik ettik hem de öğrencilerimiz ve kıymetli aileleriyle sohbet etme imkanını yakaladık. Öğrencilerimize ve ailelerine üniversitemizin kapıları her zaman açık. Biz birlikte büyük ve güçlü bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen bayram ziyareti nedeniyle öğrenciler ve aileleri de mutlu olduklarını belirterek, “Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı evimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Kendisi bu ince düşüncesi ve nazik ziyaretiyle bizleri onurlandırdı. Rektörümüze ve ekibine başarılar diliyoruz” dediler.

22 Tem 2021 - 17:06 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Turgut - 2023 YILI MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNE HAZIRLIK.... YANLIŞ ATA OYNUYORSUN KARDEŞ, 2023TE AKP KAYBEDECEK...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 17:06