Fü'de Tanıtım Etkinliği

Fırat Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Fırat Üniversitesi’ni lise öğrencilerine tanıtmak amacıyla “Fırat’ta Bir Gün” tanıtım etkinliği başlatıldı.

Fü'de Tanıtım Etkinliği
Fü'de Tanıtım Etkinliği
Haber albümü için resme tıklayın

Fırat Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Fırat Üniversitesi’ni lise öğrencilerine tanıtmak amacıyla “Fırat’ta Bir Gün” tanıtım etkinliği başlatıldı.

YÖK tarafından Araştırma Üniversitesi seçilen ve açıklanan birçok veride Türkiye’nin en iyi üniversiteleri sıralamasında yer alan Fırat Üniversitesi tanıtım etkinliklerinin kapsamını genişletti.

Fırat Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan işbirliğiyle Elazığ’da eğitim gören lise öğrencilerine meslek tercihlerinde yardımcı olmak amacıyla Fırat Üniversitesi gezdirilerek üniversitenin tanıtımı gerçekleştirilecek. Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından yapılan organizasyonda ilk etapta merkezdeki 27 lisenin son sınıf öğrencisi Fırat Üniversitesi’nde ağırlanacak.

Bu kapsamda Fırat Üniversitesi ilk misafirlerini ağırlamaya başladı. Cemil Meriç Fen Lisesi ve Ahmet Kabaklı Fen Lisesi’nin öğrencileri Fırat Üniversitesi’ni gezerek üniversite hakkında bilgilendirildi.

Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar ve Fırat Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Furkan Dilaver tarafından karşılanan öğrencilere önce Fırat Üniversitesi hakkında genel bilgi verildikten sonra fakülte ve sosyal alan gezisi düzenlendi.

Ocak ayı sonuna kadar devam edecek olan “Fırat’ta Bir Gün” etkinliğinde lise öğrencileri Üniversitede ağırlanmaya devam edecek.

02 Ara 2022 - 15:53 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.