FÜ’DE PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ AÇILDI

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi’nde lisans eğitimi verecek olan Psikoloji Bölümünün açıldığını duyurdu.

FÜ’DE PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ AÇILDI
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz haftalarda Fırat Üniversitesi’nde Elazığ’da yıllardır heyecanla beklenen Eczacılık Fakültesi’nin kurulacağını müjdeleyen Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni bir bölümün daha müjdesini verdi.

Fırat Üniversitesi tarafından Yüksek Öğretim Kurumu’na Psikoloji Bölümünün açılması için geçtiğimiz süreçte başvuru yapılmıştı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesine Psikoloji Bölümünün açılması uygun görüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Üniversitemiz İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde Psikoloji Bölümü açılmıştır. Eğitim camiamıza önemli katkılar sunmasını diliyorum” dedi.

28 Nis 2022 - 16:23 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Korkut - Aça aça bu deli bölümünü mü açtın!Bir Hukuk bir Siyasal,bir Ucak Mühendisliği acta bir iş yaptın diyelim.Tiota zaten var,ayrıca Elazığ Timarhanesi Türkiye'nin sayılı hastanesi.Ayrica hiçbir üniversitenin elinde olmayan Kesikköprü Çiftlik tesislerini canlandirsana be adam.İrafa oturmuş,siyasi gibi sacma sapan görüşmeler yapıyorsun.Illa Reis'imiz r mi şikayet edelim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 16:23