‘Gardaş Türküler Konseri’ düzenlenecek

Elazığ Belediyesi; Elazığ Kültür ve Musiki Derneği ile Elazığ Kültür Müdürlüğü ortaklaşa Elazığ-Kerkük-Şanlıurfa ve Diyarbakır'ın türkülerinin yer aldığı "Gardaş Türküler Konseri" düzenlenecek.

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında düzenlediği etkinliklerine devam ediyor.

Bu kapsamda, Elazığ Belediyesi; Elazığ Kültür ve Musiki Derneği ile Elazığ Kültür Müdürlüğü ortaklaşa Elazığ-Kerkük-Şanlıurfa ve Diyarbakır'ın türkülerinin yer aldığı "Gardaş Türküler Konseri" düzenlenecek.

Yıllardır süren 4 şehrin kardeşliği ise büyük buluşmaya imza atacak. 2 Aralık Cuma günü yapılacak olan muhteşem geceye Elazığlılar ev sahipliği yapacak.

Ahmet Yüce, Bedri Ayseli, Zülfü Demirtaş, Bekir Çiçek ve Ahmet Benne'nin ve birçok ünlü sanatçıların da sahne alacağı gece Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde saat 19.00'da yapılacak.

“BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, yaptığı açıklamada muhteşem bir geceye imza atılacağını söyleyerek 2 Aralık Cuma günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde saat 19.00'da düzenlenecek olan Elazığ-Kerkük-Şanlıurfa ve Diyarbakır'ın türkülerinin yer aldığı "Gardaş Türküler Konseri"ne bütün vatandaşları davet etti.

01 Ara 2022 - 16:50 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.