Gençler Suat Kılıç ile bir araya geldi

Genç Birlik Elazığ Şubesi, 61. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Elazığ Kütür Park’ta bir araya geldi.

Genç Birlik Elazığ Şubesi, 61. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Elazığ Kütür Park’ta bir araya geldi.

Genç birlik Elazığ Şube Başkanı Eray Şimşek, toplantıda yaptığı konuşamada; “Gençliğin ağabeyi olarak bilinen değerli bakanımız ile böylesi samimi bir programda bir araya gelmekten dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına mutluluğumuzu ifade etmek istiyorum. Sayın Suat kılıç’ın bakanlığı döneminde, Elazığ’a yapılan hizmetlerin şehre getirileri kulak ardı edilemez. Suat Kılıç’ın iki gün içinde birçok gençlik programına iştirak ettiğine şahit olduk. Bu Elazığ’daki gençliğe verilen değeri, birlikte olma arzuusunu ifade etmektedir. Sayın bakanımıza yoğun programında bizlere , Genç Birlik Elazığ Şubesine de zaman ayırdığı için ayrıca şükranlarımı sunuyorum. “dedi.

Suat Kılıç ise “Türkiye’de hatrı sayılır Sivil Toplum Kuruşlarından biri olan Genç Birliğin Elazığ Şubesi ile bir arada, yaptığımız bu kahvaltıdan ötürü Eray başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum diyerek birlikteliğin daim olmasını ifade etti.

Programda konuşan Elazığ Belediye başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’daki en aktif gençlik kuruluşlarından birini temsil eden bu hareketin, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Programa katılımcıları, Suat Kııç ile birlikte Kültür Park’ı gezdikten sonra Park’tan ayrıldılar.

24 Ara 2015 - 19:21 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.