Gençlere Online Spor Eğitimi

Covid 19 virüs salgını ile mücadele kapsamında sportif alanlarda durdurulan çalışmaların süreç içinde sporcuların ve gençlerin eğitimlerine katkı sağlama adına  Online  eğtim proğramları uygulanıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, virüs ile salgın sürecinde evlerinde bulunan gençlerin bu süreç içinde farklı alanlarda hazırlanan online eğitim kapsamında çalışma yapmalarına zemin hazırladıklarını belirttiler.

Yetkililer” Salgın ile mücadele kapsamında evlerinde bulunan 20 yaş altı gençlerimiz ile sporcularımızın bu süreç içinde yaptıkları spor branşında idmanlarını eksiltmeme ve gelişimlerini artırma adına hocalarımız tarafından online eğitimler hazırlandı. Bu eğitimlerimizi Yüzme, Bedminton, Güreş, Step, Taekvondo, Tenis, Masa Tenisi gibi branşlarda hazırlandı. Amacımız bu alanda gençlerimizin ev kaldıkları süre içinde bulundukları ortamda çalışmalarına katkı sağlamaktır.” dediler

16 May 2020 - 21:48 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.