Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’den “ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ” Mesajı

GSİM İl Müdürü Abdulsamet Eren 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Eren mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri adına çalışmalar yapmak bizim için yalnız bir günün değil, her günün önemli bir gündem maddesidir. Engelli bireylerin sosyal ve fiziksel şartlarının iyileştirilmesi için yoğun çalışmalar yapmaktadır. Sporda engelleri kaldırmak, engelli bireylerimizi sporla sosyal hayata adapte etmek, yurt, gençlik merkezi ya da spor tesislerimizde ve düzenlediğimiz faaliyetlerde bütün bireylerimizin hakkını adil biçimde gözetmek; “önce insan” şiarı ile hizmet etmek en büyük önceliklerimizdir.

“BAŞARIYA GİDEN HER ADIMDA TARİHE HEPİMİZ İÇİN YENİ BİR GURUR SAYFASI EKLEMEKTEDİRLER”

Engelli bireylerimizin sporun birleştirici ve iyileştirici gücünden faydalanarak hayata dört elle sarılmaları bizim de yarınlara dair umudumuzu arttırmaktadır. İnancım odur ki sporu hayatının önemli bir parçası kılan bireylerimizin her birinde sarsılmaz bir inanç ve özveri mevcuttur. Ay yıldızlı armamızı göğüslerinde şerefle taşıyan engelli sporcularımız, başarıya giden her adımlarında tarihe hepimiz için yeni bir gurur sayfası eklemektedirler.

“ENGELLİLERİMİİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

Engellilerimiz için çok önemli ve anlamlı olan bu özel günde daima kendilerinin yanında olacağımıza dair kararlılığımızı bir kere daha ifade etmek istiyorum. Biliyoruz ki bu yolda ne kadar emek sarf etsek azdır. Engelli bireylerimizin her biri mutlu, konforlu ve kolay bir hayat standardına kavuşuncaya kadar gayretlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, dünyayı bütün bireyler için yaşanabilir kılmak, engelleri aşmak ve sevgiyle kuşanmak için bir vesile olmasını temenni ediyorum."

02 Ara 2020 - 16:19 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.