Geomatik Mühendisliği Bölümü kuruldu

Fırat Üniversitesi Rektörlüğünün, Mühendislik Fakültesi bünyesinde

Fırat Üniversitesi Rektörlüğünün, Mühendislik Fakültesi bünyesinde Jeodezi ve Fotogrametri (Geomatik) Mühendisliği Bölümünün açılması konusunda YÖK’e yaptığı başvuru kabul edildi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Mühendislik Fakültesi bünyesinde kurulan Jeodezi ve Fotogrametri (Geomatik) Mühendisliği Bölümüne mümkün olan en kısa sürede öğrenci alınması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Fırat Üniversitesi’nde eksik bulunan bölümlerin açılması noktasında gayret gösterdiklerini belirtti.

28 Eyl 2009 - 22:36 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.