Gülnar TÜRSAB yönetimine seçildi

Ela­zığ Zerka ve Cuma Tu­riz­min sa­hi­bi Cuma Gül­nar, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nin yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nin (TÜR­SAB) 22. Ola­ğan Genel Ku­ru­lu, İstan­bul Lütfi Kır­dar Kong­re Mer­ke­zi’nde yoğun bir ka­tı­lım­la ya­pıl­dı.

Ku­ru­lun ikin­ci gü­nün­de acen­te­ler yeni baş­ka­nı seç­mek için san­dık ba­şı­na gitti. Se­çim­de Ba­şa­ran Ulu­soy, 1.688 oyla baş­kan­lı­ğa ye­ni­den se­çi­lir­ken Ulu­soy’un de­net­le­me ku­ru­lun­da ise Ela­zığ Zerka ve Cuma Tu­riz­min sa­hi­bi Cuma Gül­nar se­çil­di. Se­çim­de Divan üye­li­ği­ne Ela­zığ­lı iş adamı Burak Soylu oy çok­lu­ğu ile görev aldı.

5-6 Ara­lık ta­rih­le­ri ara­sın­da Tür­ki­ye ge­ne­lin­de yak­la­şık 3 Bin 752 Acen­ta­nın oy kul­lan­dı­ğı se­çim­le­re Ela­zığ ‘dan yak­la­şık 30 Acen­ta sa­hi­bi oy ku­lan­dı. Se­çim­den büyük bir ba­şa­rı ile çıkan Ba­şa­ran Ulu­soy’un lis­te­sin­de ilk kez bir Ela­zığ­lı yer aldı.

Ba­şa­ran Ulu­soy’un lis­te­sin­de ki de­net­le­me ku­ru­lun­da yer alan Zerka ve Cuma Tu­rizm’in sa­hi­bi iş adamı Cuma Gül­nar’ın lis­te­de yer al­ma­sı Ela­zığ ‘da büyük se­vinç ya­rat­tı. Cuma Gülnar, daha önce Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Harput Bölgesel yürütme kurulu ikinci başkanlığını da yürütmüştü.

Ba­şa­ran Ulu­soy bun­dan sonra eki­biy­le bir­lik­te ça­lı­şa­ca­ğı­nı be­lir­te­rek, des­te­ğin­den do­la­yı her­ke­se te­şek­kür etti. TÜR­SAB se­çim­le­rin­de ay­rı­ca Ela­zığ­lı iş adamı Burak Soylu’nun Divan üye­li­ği­ne oy çok­lu­ğu ile se­çil­me­si se­çi­me ka­tı­lan acen­te­ler ara­sın­da mem­nu­ni­yet­le kar­şı­lan­dı.

08 Ara 2015 - 13:51 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.