Gürgöze, Elazığ Halkına Teşekkür Etti

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ mitingine gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ederek bir teşekkür mesajı yayınladı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’dan çok büyük bir memnuniyetle ayrıldığını vurgulayarak; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onurlandırdığı Elazığ mitinginde Elazığlı yeniden tarih yazmıştır. İstasyon Meydanı’ndan Bosna-Hersek Bulvarına kadar uzanan yoğun katılım ile hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımıza sevgisini ve bağlılığını bir kez daha güçlü bir şekilde ortaya koymuşlardır. Şehrimizin her noktasından ve her kesiminden insanımız tarihi bir güne şahitlik ederek adeta destan yazmışlardır. Elazığlı hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi ve muhabbetlerini sadece miting alanında değil havaalanından itibaren ziyaretlerinin her aşamasında göstererek, Elazığ’ın şanına yakışı bir şekilde Cumhurbaşkanımızı ağırlamıştır. Cumhurbaşkanımız şehrimizden çok büyük bir memnuniyetle ayrılarak, hemşerilerimizin gösterdiği yoğun ilgiden ve muhteşem coşkudan duyduğu memnuniyeti ifade etmişlerdir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ mitinginde istedikleri ilgiyi gösteren Elazığ halkına teşekkür ettiklerini ifade eden Gürgöze, “Şehrimizi onurlandırarak, Elazığ’a ve Elazığlıya duyduğu muhabbeti gösteren, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyorum. Yine şehrimizde ağırladığımız Bakanlarımıza ve Genel Başkan Yardımcılarımıza; programın her aşamasında büyük emek ortaya koyan Milletvekillerimize, Belediye Başkan adaylarımıza, Belediye Başkanlarımıza, teşkilatımızın her kademesinde görev yapan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Programa katılım gösteren partimizde geçmişten bugüne kadar İl Başkanlığı başta olmak üzere tüm kademelerde görev alan değerli arkadaşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, Cumhurbaşkanımızın ziyaretini takip eden tüm basın mensuplarımıza; Cumhurbaşkanımızın ziyaretinin her aşamasında görev yapan, miting alanına vatandaşlarımızın alınması sırasında hızlı ve özverili bir şekilde gayret gösteren tüm emniyet mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesile ile AK Parti Elazığ İl Teşkilatı olarak, Cumhurbaşkanımızın katıldığı mitingimize gösterdikleri yoğun katılımdan dolayı tüm Elazığlı hemşerilerimize bir kez daha en kalbi şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.” Diye konuştu.

09 Mar 2019 - 15:06 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Orkun Uluovalı - Elazığ da bu il başkanı ile m.vekil metin i seven bir tek Allah kuluna rastlamadım,nasıl oluyorda bu adamlar buralarda istihdam ediliyorlar,inanılır gibi değil.Reis;Miting bir öncekine göre ittifak olmasına rağmen yarı yarıya düşmüş,bunun sebebi hikmeti şudur.Şu ataş denen adam elazığdan elini çeksin bir,il başkanını görevden al iki,m.bulut,tulga bu hareketin adamı değil,kimse istemiyor üç.Acizane kanaatımızdır.Amacımız bu mübarek yolculuğun ortasında bu davaya inanmayanların.sevilmeyenlerin ön plana çıkarak davanın sekteyenuğramaması.Son defa Oy vereceğiz,herşeye rağman.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Mart 15:06