Gürgöze iş dünyasını kongreye davet etti

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek, 13 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan Ak Parti İl Kongresi’ne Başkan Alan ve Elazığ iş dünyasını davet etti.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek, 13 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan Ak Parti İl Kongresi’ne Başkan Alan ve Elazığ iş dünyasını davet etti.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöre, Başkan Alan’ı makamında ziyaret ederek 13 Ocak 2018 tarihinde Saat:12.00’da Fırat Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Ak Parti İl Kongresine davet etti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın iş dünyasının çatı örgütü ve en büyük sivil toplum kuruluşudur. Bu vesile ile bugün 13 Ocak 2018 tarihinde Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif edeceği il kongremiz için davete buradan başladık. Çok sayıda Bakan, milletvekili, belediye başkanları, parti yöneticileri, STK temsilcileri ve bölge illerinden üst düzey katılımla yapılacak olan il kongremiz tarihi bir çoğunlukla gerçekleştirilecektir. Sizlerin aracılığı ile Elazığ iş dünyasını ve Elazığ TSO tüm yönetim organlarını kongremize davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

HEYECANLA BEKLİYORUZ

Başkan Alan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Gürgöze’nin 13 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan il kongresine daveti Odamızdan başlatması bizleri onurlandırmıştır. Kongreye Sayın Cumhurbaşkanımızın da iştirak edecek olması, tüm partililer ve Elazığ halkı gibi iş dünyası olarak bizleri de heyecanlandırmıştır. 2002 yılından beri Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte yürüyen Elazığ 13 Ocak 2018 tarihinde de büyük sevgisini bir kez daha gösterecektir. Ben kongrenin, İlimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

02 Oca 2018 - 15:48 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.