Gürkan ‘dan Berat Kandili Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Başkanı Tekin GÜRKAN, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan, Berat Kandili dolayısıyla yayınlamış olduğu mesajında; islam alemi olarak Ramazan ayının müjdecisi olan mübarek Berat Kandiline kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Günahlardan arınmayı ve Allahın mağfiretine ulaşmayı ifade eden Berat Kandili, duaların kabul edildiği bereketli zaman dilimlerinden biridir. Böyle önemli gün ve geceler, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşandığı anlardır. Bu önemli gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir. Berat Kandili vesilesiyle ailemiz, çevremiz, milletimiz, ülkemiz ve bütün insanlığa karşı olan görev ve sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım. Berat Kandilinin sadece ferdi ve ailevi mutluluğumuzu için değil, toplumsal hayatımızı, barış, huzur, dayanışma ve kardeşliğimiz için vesile olmasını dileklerimle tüm hemşehrilerimin ve tüm islam aleminin Berat Kandilini kutluyor, insanlığın barış, huzur, sağlık ve saadetine bütün müminlerin affına vesile olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum, dedi.

26 Mar 2021 - 13:52 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.