Gürkan İş Dünyası Raporunu Genel Merkeze Sundu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği  (MÜSİAD) 26. Olağan Genel Kurulu sonrası Genel Başkan Mahmut Asmalı Başkanlığında tüm şube başkanlarının katılımı ile MÜSİAD 2021-2022 Stratejik Planlama Çalışması Başkanlar Toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya katılan MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, ülkemizin menfaati doğrultusunda birçok konu hakkında istişare edilerek, oldukça verimli toplantı gerçekleştiğini anımsatarak; “MÜSİAD olarak felsefemizin ve kültürümüzün istişareye dayalı olması sebebiyle, üyelerimizden gündeme dair aldığımız görüş ve önerileri rapor halinde yeni stratejik amaç ve hedeflerimize katkıda bulunması amacıyla Genel Merkezimize teslim ettik. Yeni dönemde de MÜSİAD ailesi olarak eskiden olduğu gibi Anadolu topraklarımızın bereketi, kadim medeniyetimizin kültür mirası, güzel coğrafyamızın verdiği güç ve cesaretle, güçlü Türkiye’ye emin adımlarla hep birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

19 Eyl 2021 - 12:38 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.