HABER AYRINTI 14 YAŞINDA

Elazığ basın-yayın hayatına yeni bir soluk ve anlayış getiren Haber Ayrıntı Gazetesi, kuruluşunun 14. yılını kutluyor.

Şehrin sorunlarını, halkımızın hissiyatını ve beklentilerini yapıcı bir dil ve üslupla dile getiren Haber Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz sahibi Serkan Gürtürk, halkımızın duygularına tercüman olmaktan ve şehrimize hizmet etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

14 yıl gibi uzun bir süreden bu yana şehrin ve hemşerilerimizin menfaatlerini koruma amaçlı yayın politikasını sürdürdüklerini ifade eden Gürtürk şunları söyledi:

“Başlangıcı Cumhuriyetin ilk yıllarına dayanan hükûmet gazeteleri ile 1930’da Turan Gazetesi ile başlayan bağımsız gazeteler ile köklü bir basın tarihine sahip Elazığ’da, 14 yıldan beri şehrin sesi ve nefesi olmak, hemşerilerimizin yaşadıkları sorunları yetkililere ulaştırmanın gayreti içinde bulunmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz"dedi.

30 Haziran 2009 tarihinde ilk kez yayın hayatına başlayan gazetelerinin Elazığ'ın en uzun süreli yayın yapan Haftalık gazetesi olduğunu,çıkış tarihi itibarı ile de 4'ncü gazetesi olduğunu belirten Haber Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz sahibi Serkan Gürtürk;süreli basın yayın ve etik ilkeler çerçevesinde ortaya koydukları her haber ve her manşetiyle şehrin ve halkın yanında yer aldığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı;

*GÜRTÜRK; "KUTLU YOLCULUKTA DESTEK VERENLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER."

“Gazetemiz,kimi zaman kamu vicdanının sesi oldu, kimi zaman mazlumların ve haksızlığa uğrayanların nefesi oldu, yeri geldi adil olmayan yöneticiye hakkı ve doğruyu hatırlatan sessiz yığınların feryadı oldu. Vicdanları yaralayacak adımların hep karşısında oldu. Şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda kalkınması ve gelişmesi için yaptık haberlerimizi. Doğruları alkışladık, destek olduk, yanlışların ise hep karşısında olduk. Birilerinin tepkisinden ve dünyalık kazanımlarımızın kesilmesinden de korkmadık. İşini doğru ve güzel yapan, adil davranan ve Şehri ile Ülkesi için çalışan her bir bürokrat,iş adamı ve siyasetçinin en büyük destekçisi biz olduk. Kalemimiz de gazetemiz de doğrulara kalkan, yanlışlara kılıç oldu. Kalemin kılıçtan keskin olduğu gerçeği şehre kazandırdıklarımızla bir kez daha tescillendi. Ekip arkadaşlarımızla ile birlikte 14 yıl süreyle halkımızın yanında, yanlışların karşısında olmanın verdiği güçle etkin bir gazete olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Gürtürk; “Bu kutlu yolculuğumuzda bizleri bağrına basan ve desteklerini veren tüm hemşerilerimize ve ilimiz yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor ve nice 14. Yıllara diyoruz” dedi.

GÜNIŞIĞI Gazetesi olarak, Haber Ayrıntı Gazetesinin14. kuruluş yıl dönümünü kutluyor; ilkeli, tutarlı ve objektif yayın anlayışıyla halkımızın haber alma hürriyetine sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

30 Haz 2022 - 11:47 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.