Halk Otobüsleri Dezenfeksiyon İşleminden Geçiriliyor

Elazığ Belediyesi temiz ulaşım için araç filosuna haftalık dezenfeksiyon işlemi uyguluyor.

Halk Otobüsleri Dezenfeksiyon İşleminden Geçiriliyor
Halk Otobüsleri Dezenfeksiyon İşleminden Geçiriliyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ Belediyesi, daha hijyenik ulaşım hizmeti vermek için halk otobüslerini haftalık dezenfeksiyon işleminden geçiriyor.

Elazığ Belediyesi Ulaşım Anonim Şirketine bağlı 15'i elektrikli otobüs olmak üzere 73 araçla günlük ortalama 40 bin yolcu taşınıyor.

Edinilen bilgiye göre Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın talimatları doğrultusunda halka en iyi ulaşım hizmetini sunmak için halk otobüslerinde dezenfeksiyon işlemi ulgulaması başlatıldı.

Bu kapsamda, salgın ve mevsimsel hastalıklara karşı koruyucu önlem olarak atölyelerde belirli periyotlarla belediye personeli tarafından araçlara dezenfeksiyon işlemini yapılıyor. Haftalık olarak yapılan dezenfeksiyon işleminden sonra otobüslere sefere yönlendiriliyor.

16 Oca 2020 - 16:26 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.