Halkla Buluşma Günleri Başlıyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından kendisini tebrik eden devlet adamı, siyasetçi, sivil toplum örgütleri, medya kuruluşları, vakıf, dernek ve Elazığ halkına teşekkür mesajı yayımladı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından kendisini tebrik eden devlet adamı, siyasetçi, sivil toplum örgütleri, medya kuruluşları, vakıf, dernek ve Elazığ halkına teşekkür mesajı yayımladı.

Huzur ve barış içerisinde ve halkımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından 4 Nisan 2014 tarihinde resmen görevine başlamasıyla birlikte tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Mücahit Yanılmaz, halkımızın yoğun teveccühü karşısında büyük mutluluk duyduğunu belirttiği teşekkür mesajında şunları ifade etti:“30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde saygıdeğer Elazığlı hemşerilerimiz, büyük bir teveccüh ile Elazığ Belediye Başkanlığı görevini bizlere tevdi ettiniz. Halkımıza hizmet amacıyla yüklendiğimiz bu onurlu göreve başlamamızın ardından hemşerilerimizin yoğun tebrik ziyaretlerine ve teveccühüne mazhar olmak bizleri bir kez daha mutlu kıldı. Bu vesileyle, gerek telefon, faks, e-mail ile mesajlarını ileten ya da bizzat belediyemize gelerek yeni görevimizin hayırlı-uğurlu olması temennilerini ileten; Cumhurbaşkanımız Sn Abdullah Gül’e, Başbakanımız Saygıdeğer Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza, Bakan Yardımcılarımıza, Bakanlık Müsteşarları ve Yardımcılarına, Elazığ Valisi Sayın Ömer Faruk Koçak’a, Valilerimize, Kolordu Komutanımız Korg. Orhan Akbaş’a, Diğer Siyasi Partilerin Genel Başkanlarına, Ak Parti Genel Başkan Yardımcılarına, Belediye Başkanlarımıza, Bölge Müdürlerimize, Resmi Kurumlarımızın idarecilerine, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine, ilimizde faaliyet gösteren odalarımızın başkan ve yönetimlerine, medya kuruluşlarımızın temsilcilerine, il içi, il dışı ve yurtdışından ziyaretimize gelen kadirşinas Elazığlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”HALKLA BULUŞMA GÜNLERİ Elazığ’a yapılacak her hizmeti, önce konunun muhatapları sonra da halkımıza sorarak, istişareler yaparak gerçekleştireceklerini belirten Başkan Mücahit Yanılmaz, Mayıs ayı ile birlikte her hafta Çarşamba günü saat 08.00 ile 11.00 saatleri arasında belediyemiz meclis salonunda hemşerilerimizle bulaşacaklarını ifade etti.“1.Halkla Buluşma Toplantısı”nın 7 Mayıs Çarşamba günü yapılacağını belirten Başkan Mücahit Yanılmaz konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Göreve başladığımız ilk günden beri gerek belediyede gerekse mahallelerimizde halkımızla birlikte olduk. Bu toplantıların kurumsal hale getirilmesi ve süreklilik arz etmesi amacıyla her çarşamba saat 08.00 ile 11.00 saatleri arasında halkımızla belediyemizde bir araya geleceğiz. Bu toplantılara belediyemizle ilgili istek ve talepleri yanında halkımızın her konuda görüş ve önerilerini de bekliyoruz. Bu kapsamda başlatacağımız ilk halkla buluşma toplantısını 07 Mayıs 2014 günü başlatmış olacağız.”

02 May 2014 - 16:58 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.