Hastane Hırsızı Yakalandı

Elazığ Fırat Üniversitesi hastanesinde meydana gelen cep telefonu ve cüzdan hırsızlık olayları ile ilgili olarak Elazığ Asayiş şube müdürlüğü ekiplerinin başlattıkları çalışmalar sonucu bir kişi yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “ Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, farklı tarihlerde ilimiz Fırat Üniversite Hastanesinde meydana gelen cep telefonu ve cüzdan hırsızlıkları olaylarını gerçekleştiren fail ya da faillerin tespit edilerek yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; söz konusu hırsızlık olaylarında kendisine hasta yakını süsü vererek dikkat çekmeden hastanenin klinik ve mescit bölümlerinde hasta veya hasta yakınlarının şarja bıraktıkları cep telefonlarını ve dolaplardan cüzdan çalan şüphelinin F.A. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Şahsın, bu yöntemle 2 adet cep telefonu ile 1 adet cüzdanı çaldığı belirlenmiştir. Eşkal tespiti doğrultusunda sahada bulunan ekiplerimiz tarafından 13.01.2020 tarihinde ilimiz merkezinde yakalanarak gözaltına alınan F.A., tamamlanan işlemlerinin ardından aynı gün adli mercilere sevk edilmiştir.” denildi.

13 Oca 2020 - 17:43 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.