HAYIRSEVER İŞ ADAMI SÖZÜNÜ TUTTU

HABER: VEDAT YETİK - Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci'nin sözünü verdiği 12 Derslikli okulun yapım çalışmalarına başlandı.

HAYIRSEVER İŞ ADAMI SÖZÜNÜ TUTTU
HAYIRSEVER İŞ ADAMI SÖZÜNÜ TUTTU
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ'da meydana gelen depremden sonra eğitim öğretim de yaraların sarılması için hayırsever iş adamı Veysel Demirci tarafından sözü verilen 12 derslikli Lisenin yapım çalışmalarına başlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen "Okullardan Yarınlara" programında yaptığı konuşmada, imkanı olan hayırsever vatandaşları derslik ve okul yapımı için bağışta bulunmaya davet emişti.

12 DERSLİKLİ LİSE YAPTIRACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısının ardından Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Elazığ'ın Aksaray mahallesinde 12 derslikli Lise yaptıracaklarını açıklamıştı. Demirci, program sonrasında yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen 'Okullardan Yarınlara' Programında Elazığ Aksaray İmam Hatip Lisesi'nin yapımını bağışçı olarak üstlendik. İlimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

İş adamı Veysel Demirci tarafından sözü verilen 12 derslikli Lisenin yapım çalışmalarına başlandı. Yapılan protokol sonrasında Ziver İnşaata işyeri teslimi yapıldı. Ziver İnşaat, Elazığ Merkez Aksaray mahallesinde inşaat çalışmalarına start verdi. 12 Derslik okulun kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor. Okul, yapımı tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilecek.

İLİMİZE VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

İş Adamı Veysel demirci, yaptığı açıklamada, "Elazığ depreminde hasar gören Aksaray İmam Hatip Ortaokulunun Ziver Holding olarak yapımını üstlenmiştik. Bugün itibariyle yer teslimini alarak, inşaatına başladık. İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

27 Eyl 2020 - 12:53 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Alaattin Tatar - Sayın Veysel Demircinin sahibi olduğu Demirci Beton firmasının beton taşırken ve mıcır.Kum taşıyan kamyonlarından çevreye dökülen malzemenin çıkarmış olduğu toz kirlenmesinide önleyebilirse,hayırseverliğine bir kat daha ilave etmiş olur.Tozdan Evinin penceresini açamıyan zavallı köy halkının muhatap olduğu zulüm çekilecek gibi değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 12:53
02

Veli - Çoooook hayısever dürüst şerefli namuslu hakyemez Elazığ aşığı inş gelecekte ya millet vekilimiz olazsada beldiye başkanımız olarak görürüz .....???!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 12:53