Hazar Baba’da kayak keyfi

HABER: VEDAT YETİK - Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin gözde turizm alanlarından biri olan Sivrice ilçesi, yaz turizminde olduğu gibi kış turizmine de ev sahipliği yapıyor. Elazığ’ın Sivrice ilçesindeki 1300 rakımlı Hazar Baba Kayak Merkezi, kayak severlerin akınına uğruyor.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde Hazar Gölü manzarasıyla konuklarına eşsiz güzellikler sunan Hazar Baba Kayak Merkezi'ne bölge insanı yoğun ilgi gösteriyor.

Kış turizminin gözde mekanlarından olan Hazar Baba Kayak Merkezi'ne gelen tatilciler karın ve kayak yapmanın keyfini çıkarıyor.

Elazığ, Diyarbakır, Tunceli ve Malatya başta olmak üzere birçok ilden kayak merkezine gelen vatandaşlar, Hazar Gölü'nün manzarasında kayak yapıyor.

Profesyonel ve amatör kayak severlerin yoğun ilgi gösterdiği merkezde kayak, çocuk kızağı, Jet Snow (Kar Motoru), snowboard ve telesiyej hizmeti veriliyor.

Amatör sporcular için kayak ve snowboard eğitimleri profesyonel eğitmenler tarafından veriliyor.

Kayak merkezinde ayrıca sucuk ekmeğin lezzetine varan vatandaşlar, müzik eşliğinde halay çekip şarkılar söyleyerek tatilin keyfini çıkarıyor.

31 Oca 2021 - 11:45 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.