'Hazırlıklı olmalıyız'

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yaşanabilecek her türlü felakete karşı tüm kurumların hazırlıklı olması gerektiğini vurgulayarak: "Vatandaşlar, yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları işbirliği içinde birer çözüm ortağı olarak, bu tür felaketlere karşı hazırlıklı olmak zorundayız." dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 17 Ağustos Marmara depreminin 16. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yanılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi: “17 Ağustos 1999 yılında yaşanan ve büyük acılara neden olan Marmara depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Bu acıların yeniden yaşanmaması için ülkemizin deprem gerçeğini kabul ederek, çalışmalarımıza yön veriyoruz. Vatandaşlar, yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları işbirliği içinde birer çözüm ortağı olarak, bu tür felaketlere karşı hazırlıklı olmak zorundayız.

Biz yerel yönetim olarak şehrimizde başlattığımız kentsel dönüşüm çalışmalarımızla bu anlamda önemli adımlar atıyoruz. Elazığ binalarıyla, otoparklarıyla, bulvarlarıyla modern, güvenli ve yaşanılması kolay bir şehir haline gelecektir.

Böylesi büyük acıların bir daha yaşanmaması temennisiyle, 17 Ağustos Marmara depreminde yaşamlarını yitirenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, tüm milletimize başsağlığı diliyorum.”

17 Ağu 2015 - 14:41 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.