'Hemşerilerimiz için çalışıyoruz'

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim, bakım – onarım ve yeni imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim, bakım – onarım ve yeni imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, hizmette iyi bir yaz dönemi geçirdiklerini, özellikle asfalt serimde bir önceki yıla oranla rekora koştuklarını belirtti.

Belediye ekipleri bugünkü çalışmalar kapsamında Beyyurdu ile bağlantılı yollarda yol genişletme ve dolgu mekanik çalışmaları gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca Çarşı Mahallesinde ise asfalt bakım onarım çalışmalarına devam etti.

Belediye Fen İşleri ekipleri artan sıcaklara rağmen asfalt serimi de sürdürüyor. Cumhuriyet Mahallesi Akın Kılıç Sokak ile bağlantılı sokaklarda çalışmalarını yürüten ekipler gece geç saatlere kadar çalışmalarına devam ediyorlar.

Şehrimizde gözle görülür değişikliklerin gözlendiğini ve amaçlarının bu aziz diyara kalıcı hizmetler bırakmak olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu yazılı açıklamasında şunları söyledi:

“Bugün şehrimiz parkları, bulvarları ve yaşam standardı son derece yüksek çizgisiyle adeta büyükşehirlerle yarışır hale gelmiştir. İlimizin gelişimine ve değişimine katkı sağlamak adına bizler tempomuzu aynı şekilde sürdüreceğiz. Yaz aylarında şehrin muhtelif mahallelerinde asfalt serim bakım onarım çalışmaları devam etmekte. Hemşerilerimizin rahat bir yaşam sürmesi adına oldukça sıcak havaya rağmen ekiplerimiz çalışmalarını gerçekleştirmektedir. ”

08 Eyl 2010 - 10:20 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.