Hemşerimiz Akkoyun Başkanların Konuğu Oldu

Haber: Aylin Yılmaz - Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası öncülüğünde, Elazığ Esnaf Sanatkarlar Birliği Başkanlığı’nın desteğiyle düzenlenen meslek odası başkanları toplantısının konuğu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Özel Kalem Müdürü hemşerimiz Tuncay Akkoyun oldu.

Hemşerimiz Akkoyun Başkanların Konuğu Oldu
Hemşerimiz Akkoyun Başkanların Konuğu Oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Oda başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantıya Elazığ Esnaf Sanatkarlar Birliği Başkanı Cemil Erdem, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mithat Ulaş ve Meslek Odası Başkanları toplantısında, Tuncay Akkoyun, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Özel Kalem Müdürü hemşerimiz Tuncay Akkoyun katıldı. Toplantıda Akkoyun, meslek odası başkanlarının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

“Sorunlarımızın Çözümü Noktasında Gayret Gösterdiğine Şahidiz”

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mithat Ulaş, toplantının çok verimli geçtiğini ifade ederek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Özel Kalem Müdürü hemşerimiz Tuncay Akkoyun’a teşekkür etti. Başkan Ulaş; “Sayın Tuncay Akkoyun Elazığımız için bir şanstır. Değerli hemşerimiz her zaman bizim yanımızda olmuştur. Bizler kendisini ne zaman arasak, ulaşabiliyoruz, sorunlarımızı iletiyoruz ve sorunlarımızın çözümü noktasında gayret gösterdiğine şahidiz. Odamızın öncülüğünde düzenlenen toplantıda, esnaflarımızın sorunları konuşuldu ve çözüm önerileri de görüşüldü. Bizler, esnaflarımızın temsilcileriyiz. Esnaflarımızın sorunlarını, her ortamda gerekli mercilere iletiyoruz. Bugün de sorunlarımızı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Özel Kalem Müdürü hemşerimiz, Tuncay Akkoyun ile istişare ettik. Kendisi ilimizin yetiştirdiği çok değerli bürokrattır. Toplantı vesilesiyle, davetimize katıldığı için teşekkür ediyoruz. Kendisini inşallah daha güzel yerlerde göreceğiz. Meslek odası başkanları toplantısına destek olan Elazığ Esnaf Sanatkarlar Birliği Başkanı Cemil Erdem’e teşekkür ediyorum” dedi.

26 Tem 2021 - 14:22 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.