'Her şey Elazığ'ın kalkınması için'

Elazığ’da Doğukent Mahallesi Fuar alanında düzenlenen ve Elazığlılar tarafından yoğun ilgi gören 1.Yöresel Elazığ Gıda ve Gastronomi Fuarı sona erdi..

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, amaçlarının Elazığ’ı kültürel ve ekonomik anlamda kalkındırmak olduğunu belirterek, “Yaptığımız tüm çalışmalar bu şehir için. Her şey Elazığ’ın kalkınması için. Şehre güzellik katmak adına çalışıyoruz.” dedi.

Elazığ’da Doğukent Mahallesi Fuar alanında düzenlenen ve Elazığlılar tarafından yoğun ilgi gören 1.Yöresel Elazığ Gıda ve Gastronomi Fuarı sona erdi..

Zengin bir mutfağa sahip illerin başında gelen Elazığ’da, tamamı sertifikalı ve organik ürünlerin yer aldığı Yöresel Gıda ve Gastronomi Fuarı, son gününde de ziyaretçilerine çeşitli etkinlikler düzenleyerek alışveriş ortamı oluşturdu. Fuarda stant açan esnaflarda son gün dolayısıyla ziyaretçilere ürünlerini oldukça makul fiyata sundular.

Fuarda sahne alarak jimnastik gösterisi yapan 8 yaşındaki Melis Begüm Çelik, ziyaretçileri kendisine hayran bıraktı.

ESNAFLARA SERTİFİKA VERİLDİ

Dokuz güz süren 1. Yöresel Elazığ Gıda ve Gastronomi Fuarı’nın, kendileri için büyük bir avantaj olduğunu ifade eden esnaflar fuardan memnun ayrıldıklarını belirttiler.

Fuarcılık hizmetinin şehre hareketlilik getirdiğini belirten esnaf Alper Yıldırım ürünlerini güzel bir şekilde tanıtma imkânı bulduklarını dile getirdi.

Esnaf Şemenist Çay ise fuarın kendilerine katkı sağladığını belirterek Elazığ’da olmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Bir diğer esnaf Numan Korucu ise Elazığ halkının kendilerini yalnız bırakmadığını ve çok misafirperver olduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

“FARKLI ALANLARDA FUARLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Amaçlarının Elazığ’ı kültürel ve ekonomik anlamda kalkındırmak olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, şehre güzellik katmak adına çalıştıklarının dile getirdi.

Daha farklı alanlarda fuarcılık hizmetlerinin devam edeceğini kaydeden Yanılmaz, “Hem farklı illerden gelen hem de il içinden katılım sağlayan esnaflarımız, hemşerilerimize çok yardımcı oldular. Bu organizasyonda emeği geçen bütün çalışanlara teşekkür ediyorum. Başka fuarlarda tekrar birlikte çalışmak üzere hazırlıklarımız devam edecek” dedi.

30 Nis 2018 - 15:41 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.