Hibe destekleri devam ediyor

TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü’nün ilimiz bünyesindeki Hibe Destekleri devam ediyor.

TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü’nün ilimiz bünyesindeki Hibe Destekleri devam ediyor.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörü Turan KARAHAN yaptığı açıklamada, ’11. Çağrı dönemi 3. PDSK toplantısı sonucu Elazığ’da 24 proje ile sözleşme imzalanacağını, sözleşme imzalanacak bu projelerin toplam yatırım tutarının 29.583.000 TL, hibe tutarının ise yaklaşık 18.500.000 TL olduğunu belirtti. Karahan, ” 1 hafta içerisinde proje sahipleriyle imzalayacağımız sözleşmeler sonrasında proje sahipleri yatırımların temelini atmaya başlamış olacak” dedi. Karahan sözlerine şu şekilde devam etti: Malumunuz 12. Çağrı dönemi son başvuru tarihi 21 Mart Cuma gününe kadar uzatıldı, hem 11. Çağrı döneminde sözleşme imzalayacağımız projeler hem de 12. Çağrı döneminde sunulacak projeler ile imzalanacak sözleşmelerle birlikte 2014 yılı içerisinde Kurum olarak Elazığ’a ciddi bir hibe desteği sunmuş olacağız. Daha da önemlisi Elazığ’da AB standartlarında faaliyet gösterecek bu çiftlikler çiftçilerimize de örnek teşkil edecek dedi.

17 Mar 2014 - 16:33 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.