'Hiçbir sorumluluktan kaçmadım'

Elazığlı hemşerimiz Merkez Valisi Mustafa Cahit Kıraç Elazığ Basın ve Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Vali Cahit Kıraç EBMC’yi ziyaret etti

Elazığlı hemşerimiz Merkez Valisi Mustafa Cahit Kıraç Elazığ Basın ve Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Tatilini geçirmek için geldiği Elazığ’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Vali Mustafa Cahit Kıraç, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti ikinci Başkanı Serkan Gürtürk ve yönetim kurulu üyelerinden Elazığ’daki basın sektörü ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti hakkında bilgiler aldı.

Elazığ’ın geçmişten bugüne kadar huzurlu bir kent olduğunu ifade eden Vali Kıraç, Elazığ’ın birlik ve beraberlik gösterdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği sorunlarının olmadığını söyledi.

Kıraç, kendisinin de Vali olması hasebiyle bir ilin tüm sorunlarının çözümü noktasında Valilikten çok, şehirde bulunan siyasi, bürokrasi ve stk temsilcileriyle birlikte izlenecek yolun şehrin menfaatleri açısından daha önemli olduğunu vurguladı.

Elazığ’ın bir çok alanda tüm Türkiye’ye öncülük eden iş kolları olduğunu söyleyen Vali Mustafa Cahit Kıraç, Elazığ’ın öz kaynaklarını kullanmasının şehre her zaman kazanç sağlayacağını söyledi.

Bugüne kadar kendisine devlet tarafından verilen her türlü görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini, bu görevleri esnasında ülkenin refah ve mutluluğu için hiçbir sorumluluktan kaçmadığını ifade eden Vali Kıraç, bundan sonra görevine en iyi şekilde devam edeceğini belirtti. Elazığ’daki yerel basını takip ettiğini de anlatan Vali Kıraç; Elazığ basınının şehrin menfaat ve çıkarları için her zaman taşın altına elini koyduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti 2’nci Başkanı Serkan Gürtürk ise; “Elazığ ve Türkiye için her zaman övünç duyduğumuz görevlerde bulundunuz.Görev aldığınız her yerde başarılarınıza şahit olduk.Bundan sonra başarılarınızın devamını diliyoruz’’dedi. Haber Merkezi

01 Eyl 2015 - 13:41 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.