İki yeni ilaçlama aracı alındı

Elazığ Belediyesi araç filosuna iki yeni ilaçlama aracı dâhil etti.

Elazığ Belediyesi araç filosuna iki yeni ilaçlama aracı dâhil etti.

Elazığ Başkan Mücahit Yanılmaz, “Elazığ’da ilaçlama sıkıntısının olmadığını ifade etti.

Öte yandan vatandaşlar ise Elazığ’da ilaçlama sıkıntısının olduğunu belirterek şunları söylediler, “Maalesef sinekten geçilmiyor. Eskiden her hafta ilaçlama yapılıyordu. Rahat rahat yatıyorduk. Şuan pencereyi açıyoruz sinek, pencereyi kapatıyoruz sıcaktan durulmuyor.”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve “Şehir merkezinde ilaçlama yapan araçlara iki adet daha ilave edildiğini” belirten Başkan Mücahit Yanılmaz, “Elazığ’da ilaçlama sıkıntısının olmadığını” söyledi.

Başkan Mücahit Yanılmaz, “Belediyemizin araç parkına iki yeni aracı daha ilave etmenin sevincini yaşıyoruz” diyerek açıklamasına şu şekilde devam etti: “İki tane ilaçlama aracımız bugünden itibaren diğer ilaçlama araçlarımıza takviye olarak hizmet vermeye başladı. 20 yıldan beri Elazığ’da iki araçla ilaçlama yapılıyordu, bugünden itibaren dört araçla ilaçlama yapılacak. İnanıyorum ki hemşerilerimiz önümüzdeki süreçte artık daha sağlıklı, daha sıhhatli ve daha temiz Elazığ’da yaşamanın keyfini yaşayacaklar. Bu ilaçlama araçlarımızla özellikle sivrisinek ve benzeri zararlı canlıların yumurtlama döneminde yok edilmesini sağlayacağız. Yerleşim yerlerine bundan sonra ilaçlama araçlarımız daha sık gelecek ve dolayısıyla Elazığ daha sıhhatli yaşanılan bir şehir haline gelecek”

13 Ağu 2014 - 21:21 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.