İl Genel Meclisi'nin Ocak ayı Kararları açıklandı

Elazığ İl Genel Meclisi 2012 Yılı Ocak Ayı toplantısında alınan kararlar açıklandı. Yazılı bir açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu alınan kararları duyurdu.

Elazığ İl Genel Meclisi 2012 Yılı Ocak Ayı toplantısında alınan kararlar açıklandı. Yazılı bir açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu alınan kararları duyurdu.

Toplantıda alınan kararlar şöyle;

"1- 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17. maddesi ve İl Genel Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. maddesi gereğince yapılan gizli oylamanın tasnifi sonucunda;

1-Ağın İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Uzunoğlu 23 oy, Baskil İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Halil Görgöz 24 oy, Kovancılar İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi M.Baki Ölçücü 24 oy, Palu İlçesi İl Genel Meclisi üyesi Zülküf Çobanoğlu 28 oy, Sivrice İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Kemal Durmuş 25 oy alarak Denetim Komisyonu üyeliklerine seçilmelerine

2- Merkez İlçe Sarıçubuk – Baskil Yolu bağlantı yolunun incelenmesi ile ilgili hazırlanan “Arge ve Köyyolları Komisyonu” inceleme raporunun onaylanmasına.

3- Elazığ İli Ağın İlçesi Saraycık Köyünde bulunan Sağlık Evine ebe atanması ile ilgili olarak hazırlanan “Çevre ve Sağlık Komisyonu” inceleme raporunun onaylanmasına.

4- Ağın İlçesi Saraycık Köyünde bulunan İlköğretim Okulunun incelenmesi ile ilgili hazırlanan “Çevre ve Sağlık Komisyonu” ile “ “Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu” raporlarının onaylanmasına

5- Merkez İlçe Tohumlu Köyü sınırları içerisinde bulunan Karayolları Asfalt Şantiyesinin köy yoluna verdiği zararın incelenmesi ile ilgili hazırlanan “Arge ve Köyyolları Komisyonu” raporunun onaylanmasına.

6- İl Özel İdaresi makine parkında bulunan makine ve ekipmanların hafta sonları ve resmi tatil günlerinde değerlendirilmesi için kiraya verilmesine ilişkin hazırlanan kira bedel tablosunun onaylanmasına.

7- Elazığ İl Özel İdaresi misafirhanesinde uygulanacak ücret tarifeleri ile yemekhane salonunun kiraya verilmesi halinde uygulanacak ücret tarife cetvelinin onaylanmasına.

8- Sağlık İl Müdürlüğü tarafından daha önceki yıllara ait yaptırılan analiz ücretleri ile 2012 yılında yapılacak analiz ücretleri toplam bedeli için 750.000,00TL ödenek verilmemesine

9- (II) Sayılı Boş Kadro Değişikliği Cetvelinin onaylanmasına

10- İş yeri Açma İzin Harcı beher metrekaresinin 1 TL olarak belirlenmesine

11- Sivrice İlçesi Sürek Köyü Yazıbağı Mevkiiinde bulunan kaynak suyunun ticari amaçlı kullanılmak üzere, 25 yıllığına kiralanması amacıyla İl Encümeninin yetkili kılınmasına.

12- Merkez İlçe Sarıyakup - Dereboğazı köy yollarının 1.Kat asfaltının incelenmesi ile ilgili hazırlanan “Arge ve Köyyolları Komisyonu” inceleme raporunun onaylanmasına,

13- Mülkiyeti Elazığ İl Özel İdaresine ait Merkez Gümüşkavak Mah. Horuçlar Mevkii 2052 Ada 1 nolu parselde bulunan ve toplamda 10.400 m2 lik taşınmazın, Elazığ Hayvan Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Teşekkül Başkanlığı adına tapu tescilinin yapılmasına,

14- Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Merkez Gümüşkavak Mah. Horuçlar Mev. bulunan 2051/1, 2052/2, 2052/3, 2052/4 ve 2056/1 nolu parsellerde kayıtlı taşınmazların Elazığ Hayvan Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Teşekkül Başkanlığı adına tapu tescilinin yapılmasına.

15- Karakoçan İlçesi Sarıcan Beldesinde yapılan Sulama Kanallarının incelenmesi ile ilgili hazırlanan raporun onaylanmasına.

16- Sivrice İlçesi Uslu Köyünde bulunan İlköğretim Okulunun bakım ve onarımının yapılarak yeniden hizmete açılması yönünde hazırlanan “Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu” inceleme raporunun onaylanmasına.

17- “Entansif Şartlarda Koyunlarda Kontrollü Üremenin Sağlanması ve İkiz Kuzulama Projesi”nin hangi aşamada olduğunun araştırılması ile ilgili hazırlanan “Tarım ve Hayvancılık Komisyonu” inceleme raporunun onaylanmasına.

18- Amatör Spor Kulüplerinin Alt Yapı ve malzeme alımında kullanılmak üzere İlimiz Merkez ve 10 İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliklerine ödenek gönderilmesi yönünde hazırlanan “Plan ve Bütçe Komisyonu” inceleme raporunun onaylanmasına,

19- İl Özel İdaresince hazırlanan Sözleşmeli Personele Uygulanacak Ücret Tarifesi ile 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 36. maddesinin üçüncü fıkrası gereğince Elazığ İl Özel İdaresi emrinde “Tam Zamanlı” sözleşmeli olarak çalıştırılacak olan personele 2012 yılı için belirlenen ücretlerin ödenmesine,

20- (II) Sayılı Boş Kadro Değişikliği Cetvelinin onaylanmasına karar verilmiştir."

20 Oca 2012 - 21:55 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.