İl Özel İdaresi Personelerine Eğitim Verildi

Elazığ İl Özel İdaresi personellerine, ilk yardım eğitimi verildi.

İl Özel İdaresi personeline, ilgili mevzuat çerçevesinde zorunlu olarak verilmesi gereken; ilk yardın eğitimi, uzman eğitimciler tarafından verilerek, çalışanların acil durumlarda hızlı, etkin ve en uygun müdahaleyi, yapabilecek bilgi ve beceriye kavuşmaları sağlandı.

İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından planlanan ve alanında uzman eğitimciler tarafından verilen eğitimler, iki ayrı guruba, ikişer gün şeklinde gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresi yemekhanesinde verilen eğitim, pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi. Eğitimlere , farklı birimlerinde görev yapan personeller katıldı.

Eğitim sonunda, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, teorik ve uygulamalı sınav yapılacak, sınavlarda başarılı olan kursiyerlere İlk Yardımcı Sertifikası ve kimliği verilecek.

22 Ağu 2021 - 13:29 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.