İmam Hatip Lisesi’ne Kütüphane

Elazığ İl Müftülüğü tarafından Elazığ İmam Hatip Lisesi’ne kütüphane açıldı. Açılışta konuşan Müftü Selami Aydın hediyem kitap olsun projesini tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Diyanet İşleri başkanlığıtarafından hediyem kitap olsun Kampanyası başlatıldı. Kermes sonunda elde edilen gelirle kitap alınarak Elazığ imam hatip Lisesi’ne kütüphane açıldı. Elazığ il müftülüğü tarafından Elazığ imam hatip Lisesi’ne yapılan kütüphane açılışına Müftü Selami Aydın Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

BU PROJENİN YAYGINLAŞMASINI İSTİYORUZ

Projeyi çok önemsediklerini söyleyen Müftü Aydın: “Ben bu projeyi daha önce Bakırköy’de okullarda gerçekleştirmiştik. Elazığ’da da bu projenin yaygınlaşmasını istiyoruz. Bizlerde Elazığ İl Müftülüğü olarak çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamladık. Eğer hayırseverleri de okulda kütüphane kurmak isterlerse biz Müftülük olarak onlara destek olarak okullarımızda kütüphanelerimizi kuracağız.” Dedi.

İmam Hatip Lisesi Müdürü Bahaddin Erdoğan, Kütüphanedeki Kitaplar İle İlgili Bilgi Verirken Sosyal Bilgiler Öğretmeni Cevdet Yanılmaz da açılışta emeği geçenlere teşekkür etti.

08 Ara 2022 - 18:00 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.