IQ'nuz ne kadar yüksekse, rüyalarınız o kadar ilginçtir

Bilim adamları, yüksek zekalı insanların daha düşük IQ'lu insanların hayallerinden daha parlak ve uzun ömürlü rüyalar gördüğünü iddia ediyor. Fakat geceleri gördüğünüz rüyaları hatırlayamazsanız üzülmeyin, çoğu insan hayallerini hatırlamıyor çünkü ortalamada bir rüya sadece birkaç saniye sürüyor...

Bal kabağı

Kış mevsiminde sofralarınızı şenlendiren bal kabağı da ilaca maruz kalabilir. Kabağın dışı pürüzsüzse ilaca maruz kalmadığı söylenmektedir. Tam tersi, eğer life benzer yamuk çizgileri ya da kara benekleri varsa, bal kabağı ilaca maruz kalmış olabilir.

Ne İşe Yaradığını Öğrendikten Sonra Bir Daha Asla Soğan Kabuklarını Çöpe Atmayacaksınız

Soğan, hemen yer yemekte bulunuyor. Sadece yemeğin tadını güzelleştirmiyorlar. Aynı zamanda sağlığımız için de yararlılar.

Soğanda kalsiyum, potasyum, magnezyum, demir ve bakır bulunuyor. Üstelik kabuğu da çok yararlı. Kabuğunu kullanarak bitkilerinizi hayata döndürebilirsiniz.

Soğanın kabuğundan yararlanmak için aşağıdaki adımları takip edin:

1- Kabukları bir araya getirin.

2- Bir litre su ile karıştırın.

3- Bir gece dinlendirin.

4- Süzün.

5- Elinizdeki karışımla bitkilerinizi sulayın.

14 Ara 2018 - 17:44 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.