Irak B2B Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ( Elazığ TSO)  ile Trade Valley işbirliğinde Haziran ayı sonunda yapılması planlanan Irak Yapı Sektörü’ne yönelik Sanal B2B Ticaret Heyet Organizasyonu için Elazığ Yapı Sektörü’nde yer alan üretici ve tedarikçi firmalara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Irak B2B Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Irak B2B Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ TSO ile Trade Valley ev sahipliğinde Elazığ ve Irak şirketleri arasında Haziran ayı sonunda yapılması planlanan Irak Yapı Sektörü’neyönelik Sanal B2B Ticaret Heyetibilgilendirme toplantısı Elazığ TSO Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Elazığ TSO Meclisi, Yönetim Kurulu ve Meslek Komitesi Üyeleri ile sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıda TradeValley Uzmanları Güçlü İlalmak ve Belgin Güven bir sunum yaparak program içeriği ve hazırlıklar hakkında bilgi verdiler. İlalmak ve Güven programın ilin ihracatına yeni bir ivme kazandıracağını vurguladılar.

İlalmak ve Güven Irak tarafında hali hazırda 35 alıcının hazır olduğu ve bu sayının 50 ile sınırlandırılmasının beklenildiği vurgulayarak Elazığ’dan ise 25 firmanın programa katılmasını hedeflediklerini belirttiler.

Irak’tan alım heyeti olarak Irak’lı yapı sektöründe faaliyet gösteren ithalatçı firmalar, büyük ölçekli müteahhit firmalar, yapı market satın alımcıları ve kurumların etkinliğe katılacağını ve üç gün sürecek olan programda firmalara dil desteğinin sağlanacağı ifade edildi.

Yapı sektörüne ürün tedariki yapan ve üreten Elazığ TSO Üyeleri için Irak’lı iş insanlarının katılımı ile, nitelikli sanal iş görüşmeleri gerçekleştirileceği, bu organizasyonun Elazığ ihracatçı firmaları için çok önemli fırsatlar sunacağının altı çizildi.

Iraklı ve Elazığlı iş insanlarının karşılıklı eşleştirmelerinin yapılabilmesi için firmaların 10 Haziran 2021 tarihine kadar Elazığ TSO’da kayıt formunu doldurmasının önemi vurgulanarak, ilkez yapılacak olan programın etkilerinin ölçülmesi sonucunda yıl sonuna kadar farklı ülkelerle de b2b organizasyonlarının yapılmasının planlandığı açıklandı.

07 Haz 2021 - 11:36 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.