İYİ GENÇLER YAŞLILARI UNUTMADI

İyi Parti Elazığ Gençlik Kolları Üyeleri huzur evinde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

İyi Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül ve teşkilat üyeleri ilimizde faaliyet gösteren bir özel huzur evinde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Pandemi nedeniyle yaşlılara verilmek üzere hediyeleri huzur evi yetkileriyle teslim eden İyi Parti Elazığ Gençlik Kolları Üyeleri sosyal mesafeden yaşlılara iyi bayramlar dileklerini iletti.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan İyi Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül, Bayramda yaşlılarımızı ziyaret etmek istediklerini ifade ederek Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutladığını söyledi.

Başkan Özgül; “Bugün, bizim için çok değerli olan yaşlılarımızı ziyaret etmek istedik. Pandemi nedeniyle yaşlılarımızın elini öpemediğimiz için onun üzgünlüğünü yaşıyoruz. Ama çok şükür diğer bayram kendilerini hiç ziyaret edememiştik. İnşallah diğer bayramda yaşlılarımızın ellerini öpebileceğiz. Bizleri ağırlayan huzur evi yetkilerimize çok teşekkür eder tüm İslam Aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Huzur Evi Müdiresi Ayşe Ateşçelik’te Kendilerini ziyaret eden İyi Parti Elazığ Gençlik Kolları üyelerine teşekkür ederek tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutladı.

23 Tem 2021 - 11:10 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.