İYİ Parti Milletvekili, Elazığ'da İncelemelerde Bulundu

Partisinin merkez ilçe kongresine katılmak üzere Elazığ’a gelen İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Aşağı Demirtaş Konteyner Kent alanı ve Abdullahpaşa Mahallesi’nde depremden etkilenen alanlarda incelemelerde bulundu. İlk olarak Aşağı Demirtaş Konteyner kent alanını ziyaret eden Öztürk, yetkililerden bilgi aldı, vatandaşların şikâyetlerini dinledi.

İYİ Parti Milletvekili, Elazığ'da İncelemelerde Bulundu
Haber albümü için resme tıklayın

Öztürk, daha sonra Abdullahpaşa Mahallesi’ne geçerek, depremin hasara yol açtığı alanlarda incelemelerde bulundu. İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Yasin Öztürk, konteyner kent alanının düzenli olduğunu belirterek, vatandaşların en kısa sürede konutlarına yerleştirilmesi gerektiğini ifade etti.

ÖZTÜRK: ELAZIĞ YAPISI PARTİMİZİN KONSEPTİNE DE ÇOK UYGUN

İyi Parti Milletvekili Öztürk, Elazığlıların partilerine teveccüh gösterdiğini söyledi.

Öztürk, “Ben Elazığ’ın geçmiş dönem itibariyle İYİ partiye bakışını, Elazığ yapısını vatandaşlarımızın yapısını partimizin konseptine de çok uygun olduğunu düşünüyorum” dedi.

26 Tem 2020 - 12:35 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.