İYİ Parti Teşkilatı'ndan özel çocuklara ziyaret

İYİ Parti İl Kadın Kolları, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Elazığ’da faaliyet gösteren özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek çalışmalar...

İYİ Parti İl Kadın Kolları, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Elazığ’da faaliyet gösteren özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İYİ Parti Kadın Kolları, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde Elâzığ’da faaliyet gösteren özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Rehabilitasyon merkezi müdürlerinden ve öğretmenlerinden merkez ve çalışmaları hakkında bilgiler alan İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsema Karakoçan, özel çocuklarla sohbet etti.

İYİ Parti olarak engelli bireylere yönelik politikalarının hazır olduğunu söyleyen İYİ Parti Kadın Kolları Gülsema Karakoçan, “ Engelli bireylerin bir gün değil her gün yanında olmalıyız. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Sevgi ve saygıyla, hoşgörümüzle hayatı onlar için kolaylaştırmalıyız. Engellerin hep birlikte çalışarak aşılacağı engelsiz bir dünya temennisiyle tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum "dedi.

04 Ara 2022 - 12:44 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.