İYİ Parti’li Gençler Şehitliği Ziyaret Etti

İYİ Parti Elazığ Gençlik Kolları Üyeleri ‘Şehitler Haftası’ dolayısıyla  şehitlik ziyareti gerçekleştirdi

İYİ Parti’li Gençler Şehitliği Ziyaret Etti
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Elazığ Gençlik Kolları Üyeleri, İcadiye Mahallesi’nde bulunan şehitlikte şehitlerin mezarlarına karanfil bırakarak, dua etti. Ziyarete İYİ Parti’li gençlere İcadiye Mahallesi Muhtarı İrfan Gözvur da eşlik etti. Muhtar Gözvur gençlerle birlikte şehitliği ziyaret etti.

“Pandemi Nedeniyle Şehit Yakınlarımızı Ziyaret Edemedik”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İYİ Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül, “Teşkilat üyelerimizle birlikte şehitliğimizi ziyaret etmek istedik, şehitlerimiz ve yakınları bizlerin en değerlimizdir” dedi. Pandemi nedeniyle şehit yakınlarını ziyaret edemediklerini ifade eden Başkan Özgül; “Bugün teşkilat üyelerimizle birlikte şehitliğimizi ziyaret etmek istedik. Biz zaten düzenli olarak şehitliğimizi ziyaret ediyoruz. Bugün de Şehitler Haftası dolayısıyla şehitliğimizi ziyaret ettik. Şehitlerimizin mezarlarına karanfiller bıraktık ve onlar için dualar ettik. “ifadelerini kullandı

“Şehitlerimizi Asla Unutmayacağız”

İYİ Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül; “Vatanımız için canlarını veren şehitlerimizi asla unutmayacağız. Şehitlerimiz ve yakınları bizlerin en değerlimizdir. Ziyaretimizde bizlere eşlik İcadiye Mahallesi Muhtarımız İrfan Gözvur’a da teşekkür etmek istiyorum” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

18 Nis 2021 - 12:38 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Zakir - Siyaset yapacak başka bir ortam bulamadınız,şimdi de şehitlerimizi katledenlerin başı Seloyu kahvaltıya kabul edenler olarak,utanmadan birde çiçekli ziyarete mi gidiyorsunuz.Bune sefillik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 12:38