JANDARMA FALİYETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

İl Jandarma komutanlığına bağlı ekipler, vatandaşın huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

JANDARMA FALİYETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
JANDARMA FALİYETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
+8
Video için play'e tıklayın

İl Jandarma komutanlığına bağlı Gezin jandarma timleri yaptıkları uygulamalarda uyuşturucu kaçakçılarına göz açtırmıyorlar. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Elâzığ il Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ramazan Bayramı öncesinde alınan tedbirler kapsamında; 31.05.2019 tarihinde Maden ilçesi, Gezin Jandarma Komutanlığı önünde icra edilen yol araması faaliyetinde durdurulan (5) farklı araçta narkotik arama köpeği badi ile birlikte yapılan aramada (3) gram metanfetamin ve (1305) gr esrar maddesi ele geçirilmiş olup, olaylarla ilgili Maden Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile (5) şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır. Elazığ il Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güven içerisinde bayramı geçirmeleri için alınan tedbirlere devam edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Denildi

02 Haz 2019 - 15:03 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.