JANDARMA "SİBER FARKINDALIK" İÇİN KOLLARI SIVADI

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, siber farkındalık oluşturmak için harekete geçti.

JANDARMA "SİBER FARKINDALIK" İÇİN KOLLARI SIVADI
JANDARMA "SİBER FARKINDALIK" İÇİN KOLLARI SIVADI
+7
Haber albümü için resme tıklayın

İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü il geneli siber farkındalığın halk tarafından bilgilendirilmesi konusunda kolları sıvadı. Jandarma ekiplerince özellikle yoğunluk olan AVM’lere gelenlere ve tarihi Harput Mahallesi'ne ziyaret amacıyla gelen yerli ve yabancı turistlere siber farkındalık eğitimi verilerek sokaklara afişler asıldı.

EĞİTİMDE KATILIMCI HEDEFLERİ

Bilgi teknolojileri ve sistemlerini kullanan tüm çalışanlara siber güvenlik kavramları, tehditleri ve korunma yöntemleri ile ilgili farkındalık kazandırmak.

EĞİTİM KONULARI

Siber Güvenlik nedir? Tehlikenin farkında mıyız? Siber Güvenlik ihlalleri örnek olaylar. Parola güvenliği, parolalarımız gerçekten güvenli mi? E-posta güvenliği Mobil cihaz ve uygulamalarımızın güvenliği Güvenli İnternet kullanımı Sosyal Medya Güvenliği Güvenli Seyahat, otellerde ne kadar güvenliyiz? Hacklendim, peki ne yapmalıyım? gibi konulara ağırlık verilerek halk bilinçlendiriliyor.

“TÜRLÜ MÜCADELEYE KARARLILIKLA DEVAM EDİLMEKTEDİR”

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca siber farkındalık faaliyetleri aralıksız devam edecektir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

30 Haz 2022 - 12:17 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.