JCI Weekend Pertek’te Yapıldı

Kısa adı JCI olan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği tarafından 2013 yılı eğitim faaliyetleri kapsamında 26-27 Ocak tarihlerinde Pertek Termal’de düzenlenen JCI Weekend Eğitim Kampı tamamlandı

Kısa adı JCI olan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği tarafından 2013 yılı eğitim faaliyetleri kapsamında 26-27 Ocak tarihlerinde Pertek Termal’de düzenlenen JCI Weekend Eğitim Kampı tamamlandı. JCI Türkiye Eğitim Enstitüsü tarafından görevlendirilen eğitmenler, Mikail Çakmak, Berna Ülkü ve Ceyda Keçeli’nin koordinatörlüğünde 2 gün boyunca süren eğitimlerde JCI Elazığ üyelerine 3 farklı alanda eğitim verildi.

Yapılan programla ilgili görüşlerini açıklayan JCI Elazığ Başkanı Gökhan Topal; “JCI Elazığ olarak 2012 yılında “12 Ay 12 Eğitim” başlıklı bir projemiz vardı. Bu projemizi 13 eğitim ile tamamlayarak hem üyelerimize hem ilimize katkı sağlamaya çalışmıştık. 2013 yılında da eğitim programlarımızın olacağını ve bu programlarda ilimizde alışıla gelmiş eğitim mantığından daha farklı, uygulamlı ve katılımcıların içerisinde aktif olarak yer aldığı eğitimlere imza atacağımızı söylemiştik. Bu programlardan ilkini JCI Weekend sloganı ile Pertek Termal Otel’de gerçekleştirdik. Amacımız üyelerimizin eğitim almasını sağlamaktan öte, birbirlerini yeni tanıyan bu insanların kaynaşmasını, bu süreç içerisinde hem iş hem dostluk ilişkilerinin gelişmesini sağlamaktı. Bilindiliği üzere biz uluslararası bir sivil toplum kuruluşuyuz, bunun vermiş olduğu eğitim ve kurumsal kültür anlayışını ilimizde yer edindirmeye gayret ediyoruz. 2013 yılında sürecek olan projelerimizle şehrimize artı değer sağlamak için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz.

Eğitim programı için JCI Türkiye Eğitim Enstitüsünden 3 değerli eğitmenimiz ilimize teşrif ettiler. Geçtiğimiz yıl JCI Türkiye Genel Sekreterliği görevini yürüten sevgili Mikail Çakmak, TOYP Direktörümüz Berna Ülkü ve JCI Kadıköy Başkan Yardımcımız Ceyda Keçeli deneyimlerini ve bilgilerini bizimle paylaşmak için iki gün süreyle misafirimiz oldular. Hem hocalarımız, hem eğitime katılan üyelerimiz ve biz yönetim kurulu üyeleri çok keyifli bir hafta sonu geçirdik. Kampımızı ziyaret eden Elazığ Gençlik ve Kültür Derneği Başkanı Arif Sıddık Barata, EFAD Başkanı Oğuz Tanyıldızı ve siz değerli Basın Mensuplarına teşekkür ederiz” dedi.

Programda konuşan JCI Türkiye Eğitim Enstitüsü Eğitmenlerinden Mikail Çakmak; “Bu benim Elazığ’a üçüncü defa gelişim ve her gelişimde bu şehri daha da sevmeye ve alışmaya başladım. İnsanlarının sıcaklığı, misafirperverliği ve samimiyeti bizleri çok mutlu ediyor. Büyükşehrin yoğunluğu ve koşturmacası içinden sıyrılıp burada bir haftasonu geçirmek, Elazığlı kardeşlerimizle bir arada olmak bize ayrıca mutluluk veriyor. Bu imkanı sağladığı için JCI Elazığ Başkanı Gökhan Topal’a ve tüm üyelerine teşekkür etmek istiyorum” dedi.

30 Oca 2013 - 12:59 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.