Kadın Kolları Başkanı Göktaş’tan Anneler Günü Mesajı

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Anneler Günü Dolayısıyla yayımladığı mesajda annelerin hakkının ödenemez olduğunu vurgulayan Fırat Üniversitesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş, ““Ahlaklı, vicdanlı ve sağlıklı kişilerin topluma kazandırılmasında adeta ilk öğretmen görevi gören annelerimiz aynı zamanda yeni nesillere doğru bilgi ve değerlerin aktarılmasında çok önemli bir görev gerçekleştirmektedirler. Bir ülkenin anneleri ve kadınları ne kadar güçlü olursa yetiştirdikleri nesiller de o denli başarılı ve üretken olur. Anadolu’ya ismini veren, üstün cesareti, kahramanlıklarıyla istiklal ve istikbalimizin mimarı olan annelerimiz birlik ve beraberliğimizin de teminatıdır. Sevgiyi, saygıyı, merhameti, paylaşmayı ve hoşgörüyü bizlere öğreten annelerimiz, toplumumuzda mutluluğu ve huzuru tesis etmede en büyük güç kaynağımızdır. Sevgili Peygamberimizin, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır. Üstün fedakarlıkları, sevgileri, merhametleri ve sabırlarıyla elimizden ve yüreğimizden tutan annelerimizin hakkı ne yapsak ödenmez. Anneler Günü’nün, annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza vesile olacağı inancıyla, başta evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş anneler olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

09 May 2021 - 15:31 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.