Kahvehaneler'e İşgal Denetimi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın üzerinde önemle durduğu ve bizzat başlatmış olduğu “Elazığ’ı Seviyorum, Kaldırım İşgaline Son Veriyorum kampanyası kapsamında, Zabıta Müdürlüğü tarafından İzzetpaşa Mahallesinde bulunan kahve kıraathanelere yönelik bir denetim gerçekleştirildi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın üzerinde önemle durduğu ve bizzat başlatmış olduğu “Elazığ’ı Seviyorum, Kaldırım İşgaline Son Veriyorum” kampanyası kapsamında, Zabıta Müdürlüğü tarafından İzzetpaşa Mahallesinde bulunan kahve kıraathanelere yönelik bir denetim gerçekleştirildi.

Özellikle mahalle içerisinde bulunan ve mahalleye adını veren İzzetpaşa Camiinin çevresinde bulunan çay ocağı, kahvehane ve kıraathanelerin önünde ki kaldırım işgaline son vermek adına Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonrası vatandaşlarda rahat bir nefes almış oldu. Özellikle bayanların geçmekte zorlandığı bu alan hakkında erkek vatandaşlarda duygu ve düşüncelerini dile getirerek Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür edip, destek vermeleriyse dikkatlerden kaçmadı.

Kaldırım işgalinin Elazığ’a yakışmadığını vurgulayan vatandaşlar, “Hemşehrilerimiz her fırsatta Elazığ Doğunun Paris’i diye söylemde bulunuyorlar, ancak buna karşın kaldırım işgali görüntüsü modern bir şehir olan Elazığ ile bağdaşmıyor” dediler.

Öte yandan Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından daha önce kaldırım işgali yaptığı gerekçesiyle sözlü olarak uyarılan esnaflar, bu kez de resmi yazılı tebligatla kaldırım işgal yapmamaları konusunda uyarıldı.

Vatandaşlar ve esnaflardan başlatmış oldukları “Elazığ’ı Seviyorum, Kaldırım İşgaline Son Veriyorum” kampanyasına destek vermelerini isteyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da bu konuda kararlı bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

05 May 2014 - 17:26 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.