Kanal 23 dopdolu

Her Ramazan’da olduğu gibi bu yılda Kanal 23 Televizyonu çok özel yayınlarıyla sizlerle olacak.

Her Ramazan’da olduğu gibi bu yılda Kanal 23 Televizyonu çok özel yayınlarıyla sizlerle olacak. Kanal 23’te başlayan cüz yayınları her gün imsak vaktinde, sabah 10.00’da ve öğleden sonra saat 15.00’te olmak üzere ramazan boyunca devam edecek.

İftar saatleri de Kanal 23’le şenlenecek. Her gün saat 18.00’de başlayacak olan ve Misland içinde faaliyet gösteren Misbazaar’dan canlı yayınlanacak “İftar Özel Programı” nda çok özel konuklarla Ramazan ayına ilişkin söyleşiler, İlahi Grubu’nun seslendireceği ilahiler ve Ramazan’ın faziletini anlatan vaazlar yer alacak. Zülfü BAL’ın sunumuyla izleyeceğiniz Programda, Elazığ Müftülüğü Fetva Kurulu Bayan Öğretim Görevlilerinin hazırlayacağı ve merak edilen dini konulara cevap bulunacak özel bir bölüm de olacak. “İftar Özel Programı” Ramazan Ayı boyunca her akşam saat 18.00’den itibaren ekranlarınıza gelecek. Ayrıca Ramazan ayı süresince Kanal 23’de dini filmler, diziler ve çocuklar için çizgi filmler de yer alacak.

01 Ağu 2011 - 23:59 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.