Kandil gecesi yağmur duası edildi

Elazığ’da Ramazan Ayı'nın müjdecisi olan Berat Kandili'nde binlerce vatandaş camilere akın etti.

Elazığ’da Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili'nde binlerce vatandaş camilere akın etti.

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’nde camiler doldu taştı. Elazığ’da da Berat Kandili dolayısıyla vatandaşlar başta İzzetpaşa Camii olmak üzere tüm camileri doldurdu. Camileri dolduran Müslümanlar ellerini semaya açıp dua etti.

İl Müftü Yardımcısı Muhammet Zahid Belek gecenin önemi hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Camilerin dolduğu gecede, dışarıda kalan cemaat de cami avlusunda yer bularak geceyi namaz kılıp dualarla geçirdi.

Öte yandan, kandil gecesi yağmur duası da edildi.

30 Nis 2018 - 22:46 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.