'Kanlı Oyunun Hedefi Büyük İsrail'

Saadet Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, Dağlıca ve Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'nda meydana gelen terör olaylarını lanetledi.

Kanlı Oyunun Hedefi Büyük İsrail

Saadet Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, Dağlıca ve Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'nda meydana gelen terör olaylarını lanetledi.

Saadet Partisi İl Başkanlık Divanı ile birlikte parti il binasında bir basın açıklaması yapan İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, Türkiye üzerinde çok kirli ve kanlı bir oyun oynandığı belirtilerek, “Bu tehlikeli oyunun hedefi, bin yıl birlikte kardeş olarak yaşayan insanları birbirine düşman ederek ‘Büyük İsrail Projesi’ni uygulamaya geçirmektir. Şu bilinmelidir ki, güvenlik güçlerimizin azmi, cesareti ve milletimizin kararlılığı karşısında hiçbir zaman karanlık emellerine ulaşamayacaklardır.” dedi.

Hakkari Dağlıca ve Iğdır Dilucu Sınır Kapısında meydana gelen terörist saldırıyı şiddetle lanetleyen Hacıbekiroğlu, “Ülkemiz üzerinde çok kirli ve kanlı bir oyun oynanmaktadır. Bu tehlikeli oyunun hedefi, bin yıl birlikte kardeş olarak yaşayan insanları birbirine düşman ederek ‘Büyük İsrail Projesi’ni uygulamaya geçirmektir. Biz inanıyoruz ki, aziz milletimiz sahip olduğu tarihi tecrübe, basiret ve feraset ile her zaman olduğu gibi bu karanlık oyunu da yine boşa çıkaracaktır. Şu bilinmelidir ki, güvenlik güçlerimizin azmi, cesareti ve milletimizin kararlılığı karşısında hiçbir zaman karanlık emellerine ulaşamayacaklardır.” ifadelerine yer verdi.

Terör milli bir meseledir

Millet olarak terör belasına karşı her zamankinden daha dikkatli olmak gerektiğini belirten Hacıbekiroğlu, açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Artan terörle mücadele edilirken, öte yandan da Ülkemiz içinde nefret tohumları ekerek kardeş kavgası çıkarmak isteyenlere karşı verilecek en güzel cevap, inancımız doğrultusunda kardeşliğimizi daha da pekiştirmek olacaktır. Saadet Partisi ifade ediyor ve diyoruz ki; Terör milli bir meseledir. Bu bakımdan en başta siyasiler olmak üzere herkes, bu hassas süreçte üslup ve yaklaşımına her zamankinden daha fazla özen göstermeli, bu hassas dönem kısır siyasi çekişmelerin malzemesi haline getirilmemelidir. Bu temenni ile bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyoruz. Cenab-ı Allah bu aziz milleti her türlü musibet ve felaketten korusun.”

09 Eyl 2015 - 15:29 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.