Kaplan adaylığını açıkladı

Haber: Vedat Yetik -Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, Şubat ayı içerisinde yapılacak olağan kongrede il başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

“CHP BÜYÜK BİR AİLE”

Kaplan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, CHP’nin büyük bir aile olduğunu belirterek; “Hiçbir zaman ufak tefek sorunlarla kırılmadık, yıkılmadık, yorulmadık. CHP sosyal demokrat, adaletten, halktan, hukuktan yana bir partidir. Sayın Genel Başkanımızın düşünceleri, demokrasiye olan özlemimiz, hak ve hukuka olan bağlılığımız nedeniyle CHP Elazığ İl teşkilatları olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımızın arkasında olduğumuzu bir kez daha haykırıyoruz. Çeşitli dedikodularla örgütümüzü yıpratmak isteyen insanlara prim vermeyiniz. Biz biriz. Biz bir aileyiz. Kadınıyla, yaşlısıyla, genciyle biz bir bütünüz. Bu yolda hep beraber yürüyeceğiz.” dedi.

“YOLA DEVAM ETME KARARI ALDIK”

Parti örgütleri ve yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı görüşmeler sonucunda il başkanlığına yeniden aday olma kararı aldığını ifade eden Kaplan, “Bu dönem de yine kendi arkadaşlarımızla beraber yola devam etmek üzere karar aldık. Şubat ayının ilk yarısında il başkanlığı seçimi yapılacak. Ben de teşkilat üyelerimizin ve delegelerimizin desteği ile CHP İl Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU ELAZIĞ’A GELECEK

Kaplan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Elazığ’a davet ettiklerini belirterek, “Yeni binamızı açtık. Genel başkanımızın binamızın açılışını yapmasını bekliyorduk ama kongre süreçleri nedeniyle ertelendi. Genel Başkanımız inşallah Elazığ’da bizlerin konuğu olacak. Farklı bir programları olmazsa geleceklerini umuyoruz.” İfadelerine yer verdi.

11 Oca 2020 - 14:17 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.