Karakoçan Kaymakamı, İncesu’ya Atandı

Geçtiğimiz günlerde ismi ulusal basında ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çeşitli tartışmalarda gündeme gelen

Geçtiğimiz günlerde ismi ulusal basında ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çeşitli tartışmalarda gündeme gelen Karakoçan Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Kayseri İncesu Kaymakamlığı’na atandı.

Karakoçan’da Ocak ayında bazı öğrencilerin taşımalı eğitimde yaşadıkları sorunun çözümünde Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran’la tartışan ve bu tartışma iddialarının geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanan bir köşe yazısının ardından ismi ulusal basında ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yoğun olarak gündeme gelen Karakoçan Kaymakamı Erdinç Yılmaz’ı, İçişleri Bakanlığı yeni bir göreve atadı.

Karakoçan Kaymakamlığı’na 2007 yılında başlayan Yılmaz, dün İçişleri Bakanlığı tarafından Kayseri İncesu Kaymakamlığı’na atandı.

Kaymakam Yılmaz’ın yeni görev yeri Kayseri’nin İncesu İlçesine atanma kararının, resmi gazetede bu hafta yayınlanması bekleniyor.

30 Haz 2008 - 07:50 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.